Je zwangerschap maakt je trots, gelukkig en blij. Tegelijkertijd kan het je ook onzeker maken. Speciaal daarom is er Centering zorg! 10 jaar ervaring met Centering zorg wijst uit dat je als zwangere minder stress en meer zelfvertrouwen voelt. Daarnaast ga je beter voorbereid de bevalling én het ouderschap tegemoet.

En dat werkt door op je kleintje: een hoger geboortegewicht, minder pijnmedicatie bij bevallingen en minder medische verwijzingen tijdens de zwangerschap bijvoorbeeld.

Nu ook Centering zorg in Maasgouw

Verloskundigenpraktijk Bolle Buik in Linne breidt haar aanbod uit met Centering zorg. Volgens hen is dat de best mogelijke verloskundige zorg die er is. Wat is er anders? Naast de echo’s die apart ingepland worden met je partner, krijg je uitgebreid informatie over alles wat met jouw zwangerschap, lichaam en kleintje te maken heeft. En dat doe je samen met andere zwangeren. Verloskundigenpraktijk Bolle Buik gaat dit samen doen met ‘Bij Ons Voor Elkaar’. Gemeente Maasgouw en gemeente Echt-Susteren steunen hen hier in.

Ben jij zwanger en wil je meedoen met Centering zorg?

Heb je eerst nog een vraag of wil je graag meer informatie? Laat het weten bij de Verloskundigenpraktijk Bolle Buik. Zij hebben antwoord op je vragen en weten hoe je je aan kunt melden.