Het online platform Regio in je Rugzak, onderdeel van Keyport Meets, groeit als kool. Meer dan 500 bedrijven zijn al aangehaakt op deze community voor regionale loopbaanoriëntatie. 

Maritiem Maasgouw heeft zelfs een aparte plek om zichzelf als initiatief te profileren. Bekijk hier hoe ze dat doen.

Ontdekkingsreis

Op het platform ga je in je eigen regio op zoek naar je toekomstige werkloopbaan. Je krijgt door middel van een persoonlijk DNA-profiel een inzicht in je eigen interesses, competenties en vaardigheden. Hieraan gekoppeld zie je mogelijkheden en kansen bij bedrijven uit je omgeving die bij jou passen! Wil jij ook deze ontdekkingsreis maken? Surf dan vandaag nog naar Regio in je Rugzak en maak je profiel aan.

Ook alle onderwijsorganisaties uit de regio doen mee. Leerlingen maken kennis met het platform tijdens gastlessen en komend schooljaar zijn er gerichte events en ervaringsdagen. 

Ook voor bedrijven

Uit het sterk stijgende aantal aanmeldingen blijkt dat Regio in je Rugzak niet alleen interessant is voor leerlingen, maar ook voor bedrijven een waardevol platform is. Wil jij als bedrijf aansluiten bij Regio in je Rugzak? Kijk dan Regio in je Rugzak en meld je vandaag nog aan!