HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Kermis Maasbracht in 2017 een week later

Kermis Maasbracht in 2017 een week later(14-02-2017)

Dit item is in het archief geplaatst op 07-03-2017

Normaal gesproken zou de kermis in Maasbracht dit jaar samenvallen met de kermis in Swalmen. Veel exploitanten van attracties staan altijd op beide locaties. En dus moeten ze dit jaar kiezen. Dat betekent dat een (groot) deel van de attracties niet naar Maasbracht komt.

Om toch te zorgen voor een aantrekkelijk aanbod, verschuift de kermis in Maasbracht dit jaar één week naar achteren, naar het weekend van zaterdag 30 september. Hiermee valt de kermis in Maasbracht precies tussen de kermissen van Swalmen en Echt in.

Dit besluit is na overleg met de horecaondernemers en exploitanten genomen. We verwachten hiermee een aantrekkelijke kermis en meer bezoekers voor de kermis in Maasbracht.

Naast het contact met de kermisexploitanten ondersteunen wij als gemeente ook leuke inwonersinitiatieven rondom kermissen in onze kernen. Heeft u als inwoner, vereniging of andere organisatie een leuk idee om dit evenement aantrekkelijker te maken? Dan kunt u in aanmerking komen voor (financiële) ondersteuning. Neem in dat geval contact op met onze kernenregisseur Wendy Rietra, tel. (0475) 85 25 00 of w.rietra@gemeentemaasgouw.nl.