Nieuwsbrief - 17 december 2013

Handige links

 

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij ontvangt u de wekelijkse digitale nieuwsbrief van de gemeente Maasgouw. Wij hebben voor u een korte en bondige selectie samengesteld.

Afvalkalender 2014 - Uw inzameldag huisvuil kan wijzigen

De afvalkalender 2014 wordt bij u thuis bezorgd. RD Maasland heeft de inzamelroutes opnieuw bekeken en waar mogelijk efficiënter ingedeeld. Vanaf 30 december 2013 (week 1) wordt volgens de nieuwe routes huisvuil ingezameld. 

lees verder

Har Rutten ontvangt vrijwilligersaward van het jaar 2013

Op 7 december 2013 werd door wethouder Jessie Smeets-Palmen ‘de vrijwilligersaward van het jaar 2013’ uitgereikt aan de heer Har Rutten uit Stevensweert als blijk van waardering voor de vele jaren van vrijwillige inzet voor de medemens in de gemeente Maasgouw. 

lees verder

Huishoudelijk afval in afvalbakken

Om zwerfafval zo veel mogelijk te voorkomen staan er verspreid in gemeente Maasgouw ongeveer 250 afvalbakken. 

lees verder

Openingstijden gemeentehuis tijdens feestdagen

Tijdens de feestdagen gelden er voor het gemeentehuis afwijkende openingstijden, die hieronder per datum staan weergegeven:

lees verder

Koninkrijksconcert

Op zaterdag 30 november 2013 was een delegatie uit Limburg aanwezig bij het Koninkrijksconcert in het Circustheater in Scheveningen ter gelegenheid van het 200-jarig bestaan van het Koninkrijk. 

lees verder

Maak van vuurwerk geen afknapper!

Rond de jaarwisseling is het weer zover: vuurwerk. Leuk, mooi, spannend en spectaculair. Maar het brengt ook risico’s met zich mee. 

lees verder

Filmopnamen in Thorn

Tussen 6 en 12 januari 2014 zal de oude kern van Thorn veranderen in het plaats delict van een sprookjesachtige moord. Eindejaarsstudenten van de Nederlandse Filmacademie maken in samenwerking met de VARA een korte film genaamd ‘Levenslang en Gelukkig’. 

lees verder

Bekendmaking vastgestelde belastingverordeningen en kwijtscheldingsbesluit 2014

De gemeenteraad beslist op 19 december 2013 over de belastingverordeningen en het kwijtscheldingsbesluit 2014. Omdat het Maasgouw Nieuws volgende week niet verschijnt, wordt de officiële bekendmaking hiervan gepubliceerd in de Trompetter editie Roermond week 52.

lees verder

Vacature Steunpunt Vrijwilligers

Proteion St. Jozef te Wessem zoekt vrijwilliger(s) ter ondersteuning in het restaurant om samen met een beroepskracht het ontbijt te verzorgen voor de bewoners op zondag van 08.15 tot 10.30 uur.

lees verder